Testloop 4 mijl op woensdagmiddag 2 oktober 2019

Elk jaar weer een hardloopfeest voor jong en oud!

Heb jij zin om mee te doen aan de 4 mijl van Groningen en wil je wel eens weten of je er al klaar voor bent? Kom dan naar de Testloop 4 Mijl op woensdagmiddag 2 oktober 2019.

Deze traditionele en jaarlijkse Harense testloop is uitstekend geschikt om te kijken hoe je ervoor staat met je voorbereiding voor de echte 4 mijl van Haren naar Groningen. Er doen jaarlijks zo'n 100 kinderen, jongeren en volwassenen mee aan deze gezellige Harense Testloop. En dit jaar vieren we het extra want het is deze keer de 10e keer! Samen met een aantal bedrijven/sponsoren/gemeente maken we er een super leuk loopfeest van!   

Voor jong en oud!

De sfeer is informeel. De warming-up wordt verzorgd door een (kinder-)fysiotherapeutenpraktijk.
Het startschot wordt gegeven door niemand minder dan Thijmen Kupers, één van de hardlooptalenten uit het Team 4 mijl van topcoach Eddy Kiemel. 

Wil je weten of je klaar bent voor het eggie op 13 oktober? Doe dan mee en kom ook woensdagmiddag 2 oktober naar de Testloop 4mijl

Warming-up:    16.45

Startschot:       17.00 En er is tijdwaarneming aanwezig!

Locatie:            het watertappunt op de kruising Boerlaan-Lutsborgsweg-Weg langs het Hemrik te Haren

De bezemwagen van de gemeente gaat rond 18.15 uur de laatste lopers helpen met de laatste meters.

Aanmelden is niet nodig! Wel graag een bijdrage meenemen voor de collectebus. https://www.stichting-walk-on.org/nieuws is het goede doel dit jaar! 

Tot woensdagmiddag 2 oktober! 

(De Harense Testloop 4mijl wordt mede mogelijk gemaakt door Bureau Woonomgeving Haren, ATC, supermarkt Jumbo en Runnersworld.)